BouwMarc is een jong bedrijf waarbij u terecht kunt voor al uw onderhoud, kleine klussen, verbouwingen en nieuwbouw in Den Dolder en omstreken.

Wij kunnen uw (bouw)werk begeleiden van de tekentafel tot en met het sleutel klaar opleveren.BouwMarc geeft een helder en eerlijk advies en denkt met u mee. Wij onderscheiden ons door Betrouwbaar Maatwerk, waarbij rekening wordt gehouden met uw planning en budget. Vraag een offerte aan en laat u verrassen.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de bouw. Gestart als timmerman  en de laatste jaren als uitvoerder bij een bouwbedrijf. Na 14 jaar  ervaring te hebben opgedaan in allerlei klussen en projecten heb ik in  2014 besloten om als zelfstandige aan het werk te gaan. Door mijn samenwerking met andere zzp’ers kan ik u een totaal pakket  leveren en alle zorgen rondom de verbouwing uit handen nemen. Met mijn  bedrijf BouwMarc sta ik voor betrouwbaar maatwerk. Voor elke klus ga ik  in overleg met u opzoek naar de oplossing die het past bij uw situatie!  Vooraf en tijdens de klus staat goede communicatie voorop, zodat u nooit  voor verassingen komt te staan. Ik kom graag bij langs voor een vrijblijfende offerte.